Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<em>I isoleringscell</em><br>


Rör dig

 

 

Vinter på ruta

Dina ögon bär en kyla som inte når ut

Det är kallt idag

Innanför hud

Och misstankar om din överlevnad har börjat...

 

 

 

Dag

Din dag

En början till förminskning av skuld

En avslutning på kringströdda löften

 

 

 

 

Du

Utsträckt på en brits under fönster utan gardin

Utan utsikt

Springor av luft

Som inte når dig

Känns kvävande

 

 

 

Du

Ligger utsträckt

Fastspänd

I evigheten

Varför skulle du gå vidare från detta...då slutet känns så nära...

 

 

 

Du

Rör himmelsrand med ögonfrans

Det är lätt att lyfta

Idag är det enkelt att lyfta mot himmel med fastspända armar och ben

Du lyfter från bädden

För att du vill

Men inte kan

Därför är det möjligt...

 

 

 

Misstankar om din överlevnad har börjat

Rör dig

 

Rör dig

 

Du kan Bara du känner din styrka

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jazz-75
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-04 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75