Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Otroligt Calin vad jag saknar dina texter.


Till min vän.



Det är brutalt hur vindar sviker

hur stjärnor kan upphöra fallandet

hur vinterbäcken fryser om och om igen

Du vill ju bara flöda fritt

och ha drömmar uppfyllda i bakfickan

Glida fram på vattnet med styva segel.

Åtminstone vill jag se dig i allt det.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-01-05 17:38



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Mycket vackert skrivet
2010-01-07

  Myself
väldigt fint och varmt skrivet.
2010-01-07

  Anna*
Varm, kärleksfull och berörande ...
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP