Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pssst

 

(jag står här

snett bakom

din högra axel

och väntar på

revolutionen

och när den

kommer så

behöver du

bara öppna

handen litet

så ger jag dig

en handfull

mod och så

får vi se vad

som händer)

 




Fri vers av asplausibelt
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-05 20:02



Bookmark and Share


  karenina VIP
åh, den här var härlig, läser i ett enda andetag ;-)
2010-01-05

  Uppfångad
Behagligt,
bra skrivet!
Känns tryggt
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

asplausibelt
asplausibelt

Mina favoriter
andas
Uppoffring
jorden röd