Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Descartes

en vän ringde mig från en rödmålad cykel

på en gata i Montmartre och frågade

någonting om Descartes och jag svarade

att ”pour que la notion d'une âme immaterielle

soit compatible avec la notion que nos pensées

peuvent avoir un effet sur nos actions

il faut aussi que le materiel et l'immateriel

soit en quelque sorte connectés quelque part”

 

på svenska blir det ungefär ”jag saknar dig”

och han sa att han förstod allting nu

och jag ville så gärna tro honom




Fri vers av asplausibelt
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-10 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

asplausibelt
asplausibelt

Mina favoriter
andas
Uppoffring
jorden röd