Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

romaner

 

Han sa han hade drömt en tegelsten

med den mest kronologiska av strukturer

på saklig prosa, klar och ren

utan troper och stilistiska figurer.

 

"Allt är inte guld som rimmar"

sa han med en sorgsen blick

en gång bland alla tusen timmar

vi hann med innan han gick.

 

"Jag känner dina versmått och jag vet

att du har synat alla mina sömmar.

Men älskling, även en poet

har romaner i sina drömmar."




Bunden vers av asplausibelt
Läst 391 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-10-05 19:14



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Tjusigt!
2013-10-05

  anathema VIP
Gillar rimmen och ditt språk i sig, fina formuleringar.
2013-10-05

  träsnidaren
Ah, vilken fin text. Härligt språk, med snygga rim.
2013-10-05
  > Nästa text
< Föregående

asplausibelt
asplausibelt

Mina favoriter
andas
Uppoffring
jorden röd