Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

differentialekvation

 

Anta att temperaturen i en

Skärmytsling av första ordningen

Stiger proportionerligt mot

Det radioaktiva sönderfallet

Av tidigare postulerat odelbara

Kärnor av intern integritet

I högerledet och vänsterledet

 

Bestäm en funktion f som visar

Hur tillväxthastigheten h’(x) i

Populationen P är avhängig

De konstanter och variabler

Som antas definiera kulturen k

Vid varje givet ögonblick

 

Bestäm sedan x så att y framstår

Som fullständigt irrelevant för

Varje möjligt x i den för syftet

Konstruerade definitionsmängden

 

(OBS: Lösningen är inte ett tal

Utan en helt ny funktion

Som satisfierar ekvationen)

 




Fri vers av asplausibelt
Läst 349 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-11-12 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

asplausibelt
asplausibelt

Mina favoriter
andas
Uppoffring
jorden röd