Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamma är de vackrast

 

Och kvisten i träet är vacker

 

Del av skog

 

Avhuggen långt borta

 

Nära mig....

 

och

I bristningen mellan då och nu

växer liv

 

Utanför fönster

 

´Smältande snö

 

 

Döda kristaller...

 

 

Ensamma är de vackrast...

 




Fri vers (Fri form) av Jazz-75
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-08 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75