Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saxat ur en facebookbaserad poet-battle mot en civilingenjör




rapport

syfte:
att avveckla verkningslösa divergenser
(till exempel divergenser mellan tvenne
fysiologiska entiteter under inverkan
av vitt skilda vetenskapliga discipliner)

hypotes:
det finns infrastrukturer inom oss alla
som inget hellre vill än att vara föremål
för den inerta dragningskraft som
himmelska kroppar utövar på varandra
och det finns lagar inom termodynamiken
som säger att klassisk mekanik
kan utlösa många typer av reaktioner

metod:
studier företas enligt vedertagna tillvägagångssätt
inom den experimentella fysikens diskursfält
såsom friktion, acceleration och växelverkan
och särskild vikt fästes vid de kemiska reaktioner
som symmetriska ekvationer förutspås resultera i

slutsats:
det var som jag trodde - energi kan inte förstöras
den kan bara omvandlas om och om igen tills
massan upphöjs i exponentiella funktioner och
landar som en obestämbar variabel mellan oss
och våra ogrundat stipulerade grundantaganden




Fri vers av asplausibelt
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-09 00:12



Bookmark and Share


  Anders P VIP
Gillar sådana här experiment, att skapa poetiska bilder med hjälp av akademisk vokabulär.
2010-01-09

    //Nikita
Genialiskt!
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

asplausibelt
asplausibelt

Mina favoriter
andas
Uppoffring
jorden röd