Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ludde 2 år


Frida hyvönen, tack för dansen

Och vi dansade, du och jag och
vi snurrade och julgransljusen tindrade och
lala la la alalalalalala

och vi skrattade så att vi kiknade, din ögon rakt in i mina
dina små armar runt om min hals
lalalalala
la
la
la
la

Hur förunderlig är inte lycka!




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-09 20:19



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, eller hur+
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP