Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

funderingar




är svaret mer värt än meningen i frågan

att försöka
finna ord
i en mening
som för till synes
inte verkar
betyda nämnvärt

men ändå
måste bli sagd

gör det hela
mer intressant

inte om innehållet
utan hur svaret
blir

 




Fri vers av ia VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-10 02:38



Bookmark and Share


  jörgen g
Tro det...:)
2010-01-10
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP