Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den här texten la jag in inatt... i en kvart:) och här är den igen, lite omarbetad


Hjälp, jag hittar inte mina glasögon!!!


försöker verkligen att tycka om mig själv
att se med andras ögon,
så som de ser mig

men det blir ändå alltid med mina egna
blekblå/grön/grå  ögon

de som lär skifta så mycket
inte i färg kanske - men i uttryck

någon har sagt mig att de bär
hela skalan mellan gläde och sorg


vet inte riktigt
vad jag ska tycka
blir inte klok på vad jag ser
undrar om någon annan blir det?

tänk om det är det som är jag...




Fri vers av carimba
Läst 481 gånger
Publicerad 2005-10-26 20:07



Bookmark and Share


  kath
härlig undran om vem man egentligen är ............. att börja tycka om den personen, att acceptera hela sig själv........så läser jag och tycker om den varma känslan
2005-10-26
  > Nästa text
< Föregående

carimba