Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagar som denna.


Ibland är dagar hoppfullt osaliga.
vandrar omkring utan mål och mening just
förutom att pipa till då och då och flytta någon möbel.

Ibland hörs de långväga och man kan se svampmolnet om kvällningen då den försvinner upp i skyn salig.

Ibland är den ingenting.

Bara en dag som den här, på väg emot sitt slut.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-12 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP