Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och mossan torkade på berget

 

Jag minns

snöflingorna

Hur de brast itu

och smalt på din tunga

 

Hur isen långsamt försvann vid stranden

Och blottade hav

 

Jag minns hur dina ögon glittrade som snöskaren

Och hur dina ord varsamt landade på mina händer

som smekte din nacke

 

Jag minns hur vårblommorna sakta nådde luft

Hur deras färger skimrade i din skogsglänta

 

 

Du var så säker på dina ord

Då vår blev sommar

 

 

 

Och mossan torkade på berget




Fri vers (Fri form) av Jazz-75
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-12 21:07



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Fint skrivet.. verkligen..
2010-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75