Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När?



Kuratorn hämtade kaffe och frågade om jag
ville gå ett par varv i korridoren
innan vi fortsatte, men jag satt kvar.

Så i solen på vägen hem tänkte jag att

när.

När ska det kännas att man lever,

Inte bara vara ett

faktum?




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-13 16:01



Bookmark and Share


  amarcord
Har funderat över samma sak, du fångar ett tema som jag tror berör väldigt många.
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP