Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hann aldrig utlysa någon tävling - priset delas ut likafullt, ännu en gång till en man.  ;-)




Pristagare - 50.000 läsningar!

Melodi: "Vårvindar friska"


Utan att veta
utan att reta
upp någon annan vann han en sång
Ingen ju visste
hur man tog miste...
han blott "Kontraster" läste en gång -
därmed så gled han fram på den gräns
där man blir observerad med ens...
Femtiotusen!
Tag dig nu rusen
fram med en bål - och sen pumpa läns!

Han små förtjänster
fick på nåt vänster
när han vid Radion jobbade, jo
Nu pensionerad
högst passionerad
skriver små visor, Leila & Co
Upp mot det höga stiger hans sång -
tragisk och komisk, allt i ett fång
Grattis! Du läste
texten som jäste...
Hem tog Stenhur den vinsten i språng!


 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Caprice! VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-16 16:03



Bookmark and Share


  stenhur VIP
Kan man förstå
man kan bli så
plötsligen hyllad
jag är förbryllad

tänk sådan tur
gick till sten hur
nu vill jag tacka
för alla vackra

roliga kluriga
soliga luriga
dikter som växt i
din fantasi

glad så offentligt
vill jag ordentligt
på detta viset
tacka för priset!
2010-01-16

  Måna N. Berger
En värdig pris- och vistagare, Stenhur!
2010-01-16

  Monika A Mirsch VIP
stiligt - var stötte du på din Stenhur - sänd honom mina varmaste glädjeyttringar och bjud honom på kaffe - gutår!
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP