Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trygghetslarm

Det är

under

som bor vid min sängkant.

Varje dag stiger jag upp.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-16 22:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man får vara tacksam för varje dag man fungerar som man är tänkt att fungera.
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP