Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Därinne och bortom.


Det finns väntan i mina rum.

Tankar som passerar stegvis.

Bottnar djupen i bland eller
svävar just under takkronan.

Det ryms så mycket i ett människohjärta.

Du ryms, och hon, alla de andra, bränningar
slår emot många stränder har jag hört.

Det är svårt att veta hur ofta jag vart där, hälsat på
och flutit undan igen.

Fotsteg har så svårt att stanna kvar och jag gick väldigt
varsamt.

Men här finns ni, hos mig, inramade på väggarna och
alltid kvar.

Där väntar jag.

Man har

andetagen till överlevnad.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-18 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP