Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inspirerad av viss debatt i forum...




Nattens aforism (20/1)



Kärleken övervinner allt

utom plagiat...






Övriga genrer (Aforism) av Caprice! VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-20 00:33



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
påståendet som sådant är sant OM det är frågan om olycklig kärlek, dvs enkerlriktad. Annars bränner Kärleken hål på allt...den går fram som en eldkastare vet du
2010-01-21

  kärleks ängel
vackert!
2010-01-21

  aol
så sant skriftat
2010-01-20

  Suzy med punkterna
Jo så kan det kanske vara ja;=)
Har nog missat den debatten tror jag bestämt.
2010-01-20

  Quasimodo
De med tror jag, tack för eftertanken !!!
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP