Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och bara det att jag lyckades få upp filmen gjorde det varmt om hjärtat!


Lycklig.


http://mittklipp.aftonbladet.se/app/viewMovie.action?id=34232


Ibland,

Ibland finns hela världen som
ett mjukt ludd kring hjärtat och

Man inser att

egentligen har man det

bäst.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-21 12:18



Bookmark and Share


  Epione VIP
Underbart..
Ja man borde tänka detta oftare om man kan.
Se problemen mer utifrån.
Tack för ludd kring hjärtat
:)
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP