Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur godispåsen...<br>  <br>  <br>


bimbobitch och mycket mera


i mina blonda lockar ligger djupet
av mina allra heligaste tankar
innanför finns en nerdragen cortex
som en rullgardin en regnig höstdag
jag är så dum att det skriker om det
vänder kapporna ut och in
och försöker att svara rätt på frågor
jag får om hur allting står till
men jag är endast en dum blondin i gyllene skor

nä men hallå
hur står jag till egentligen

för vissa dagar framkallar jag svidande ord
jag svarar rappt och koncist på era smällar
brukar verbalt våld på era käftar
och rullar mig i sarkasmer i leran utanför stian
jag är brända mandlar på era tungor
sjöfartshistorien i en bok
om hur kvinnor bör uppföra sig när de går bort på middag
och inte är det att skruva en boll i potatismoset

nej, jag är både och
en bimbobitch
både dum och frän i munnen i samma andetag
och mycket mer än så

 




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-21 20:52



Bookmark and Share


    deb8
Här har du myntat ett nytt uttryck "bimbobitch" som borde föras in i uppdateringen av SAOL. En livslevande realdoll fast med en jävla attityd...
2010-01-23

  Cris
Du är så jäkla bra.

Bara det att jag vill läsa dig i steg..

Helt enkelt köp fler böcker.
2010-01-22

  Catharina Edin VIP
Gillar denna text, du har verkligfen lyckats här med ditt karaktäristiska ordbänderi!
2010-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP