Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till dom där barnen igen...:))


Ett eget rum


Det sägs att liv kan formas
med tankekraft
så jag tänkte
tänkte
vände
vred
och våndades

kanske ville jag för väl
när allt gick i kras

Har aldrig gett upp
trots allt
kommer aldig att ge upp

tänker
inte längre

känner
att ni finns
i de rum som är era

- mina hjärterum




Fri vers av carimba
Läst 328 gånger
Publicerad 2005-10-28 13:44



Bookmark and Share


    Mejja
Hur vi bär i hjärtat är så viktigt. I våra hjärterum ges liv.
2005-10-29

  Daniel_78 VIP
får mig att tänka..
läser och gillar
2005-10-28

    Bodil Sandberg
Ja tanken bor nog i hjärtats rum - snyggt ....
2005-10-28
  > Nästa text
< Föregående

carimba