Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.... angående vintersporten ....<br> Fotot: eget


En påminnelse


Snön är inte
alltid
given
vid
sparkstöttingstider!




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-22 23:28



Bookmark and Share


  Quasimodo
Precis så och härligt !!!
2010-01-31

  Anna*
Ibland är det svårare att åka än annars =o)
2010-01-24

  Eva Langrath VIP
Ler gott jag också :)
2010-01-24

  Berit Robin Lagerholm VIP
ler stort
2010-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP