Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fotot: eget


att vakna under snötäcke



träd tunga i vitt
mist sin trädresning
sin mörka stam
förvandlas till alper
snökramar i snöskred

rymdens stjärnor
utströdda
över gård och hus
trän och slån
över jord och is

att smälta in i etern
utan gränser
en verklighet
bortom verkligheten




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 614 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-01-25 10:25



Bookmark and Share


  kärleks ängel
underbar!
2010-02-11

    Bodil Sandberg
Fantastiskt fina rader ..jag bor nära skogen och älskar den här tiden när träden står tunga av snö ..trolskt på nåt vis

varm applåd
2010-01-29

    baruk
Mycket mycket bra!
2010-01-26

  arja savela
Tänk så fina träden är när snön klär dem. tycker mycket om sista stycket
2010-01-26

    Annika J
Jag tycker mycket om den här dikten, särskilt bildspråket-
2010-01-25

  Berit Robin Lagerholm VIP
Underbar dikt med många bottnar. vackra bilder skapas inifrån
Gillas mycket
Sparas
2010-01-25

  Catharina Edin VIP
'snökramar i snöskred' - det var en finfin rad!
2010-01-25

  Gunwale VIP
Skön verklighet!
2010-01-25

  stenen/ Yv Ericsson
underbart vackra ord som jag tar med mig ut i kylan. och hoppas det vackra smälter bort. fort..
2010-01-25

  Fredrik P. VIP
ja, snön både lyser
och döljer i dessa
vackra vinterrader
tack
2010-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP