Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ålder



blå



är ådrorna i damens händer
utan att de visar vem hon är


två
är händerna
på hennes vänliga ben




utan att önska något mer









Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 301 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-27 22:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ser framför mig en äldre människa i ödmjukhetens ljus.
2010-01-31

  Fredrik Stillesjö
Hej Maria!

Dikten beskriver något som kanske är eftersträvansvärt. Två händer är det som behövs, inget mer. Bra, Hälsar vännen Fredrik
2010-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson