Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästan inga dårar

 

 

 

syns till

 

i vinterns nakna kroppar

trängs otrogna

synonymer

 

hänger ner från taken

och hotar

 

lägger sig på gatan

och hotar

 

som brukligt är

jag vet

men ibland glömmer man

 

men jag minns

Din elektriska

förkylning

när vintern murknade

 

det var då det

 

som att gå i lera

 

kampen i kroppen

 

mentalt skrot

mentalskrot

 

övade

men det lät fånigt




Fri vers av Miss Mod
Läst 445 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2010-01-29 22:00



Bookmark and Share


  aol
verkligen en stark skrift, lyfter på hatten,
2010-09-25

  Eaglemountains VIP
Vackert formulerat - så här kan bara DU skriva och uttrycka Dig, men det ligger så mycket sanning i Dina texter .....
2010-02-26

  Berit Robin Lagerholm VIP
Mentalt skrot som etsar starka bilder. Bör nog rensas till lätthet iblan. En skarp dikt som berör.
2010-01-31

  Njord
MIn vän Det finns ingen som skriver som du Tack!
2010-01-30

  Mr Lindemann VIP
Den tid som var och den som skavde i ens minne
men det blir bara psykbryt av
sedan går man vidare och lämnar in den mentala barlasten hos närmsta återvinningscentral
2010-01-30

  Epione VIP
Mentalt skrot och ett övande i att vara som vanligt.
Så tänker jag när jag läser denna..
Du ger mig mig mina minnen tillbaka ibland.
Hur tänker jag då?? jo du ger mig bilder på platser, saker jag lagt undan liksom.
Tack du är bäst på att skapa ord som flyter ihop till en bild.
2010-01-30

  frantic
'the world is full of fools'
(Kevin Coyne..)

älskar att vara fånig
ofta.. jag alltså
haha.. censur
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod