Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inspirerad av en av Quasimodos senaste - tack!




Dagens aforism (30/1)

 

 

Kärleken vet -

ibland långt före människan






Övriga genrer (Aforism) av Caprice! VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-01-30 13:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ler stort och tänker; så sant
2010-02-01

  kärleks ängel
underbara ord!
2010-02-01

    ej medlem längre
ja. bra! men iofs inte "ibland" utan alltid eftersom kärleken alltid Är och människan, ja, den där lustiga lilla figuren som ofta inte ser utanför sina egna nagelband, hon blir varse när kärleken tröttnar på ouppmärksamheten. tror jag:-)
2010-01-30

  Mr Lindemann VIP
Ja, det är bra att veta det som kärleken vet
den måste ju landa någonstans
2010-01-30

  Måna N. Berger
Konstig svenska! Långt innan, är bättre va?
2010-01-30

  Måna N. Berger
.. långt före tanken formulerat vetskapen, ja!
2010-01-30

  Quasimodo
Precis så och glad jag kunde inspirera !!!
2010-01-30

  Lilla My* VIP
Klokt=sant!
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP