Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olycklig

När jag ser hennes lycka
känner jag den i min själ
När jag blir medveten
inser jag min egen olycka




Fri vers av Charly
Läst 274 gånger
Publicerad 2005-10-29 17:54



Bookmark and Share


    Ored
Kort men ändå väldigt innehållsrik.
Tål att läsas flera gånger
2005-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly