Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötsligt bara

 

 

på skärholmens parkering

 

undrar

 

min före detta man om jag blivit blind

bara så där, rakt av

 

jag funderar

det är kallt

den blåa färgen är glashal

 

tänker på vitvinsvinäger

hur länge var det nu äggen skulle koka

 

torkar näsan

handen luktar plåtburk

 

vantarna

var är dom

ingenstans

 

jag berättar att mamma beställt

en demensutredning

 

han skrattar

 

dijonsenap,

undrar om den är slut?

 




Fri vers av Miss Mod
Läst 497 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2010-01-30 15:48



Bookmark and Share


  Gunsan
så typisk
och så träffande
så där ickepratar jag och min exman också
emellanåt

jättebra text
2010-03-05

  Roula O
en härlig och go dikt :)
2010-03-04

  frantic
haha... underbart!
jag är också färdig för en demensutredning
bäst vi håller varann i hand
så vi hittar fram
2010-02-28

  Epione VIP
Kvinnligt och underbart, känner igen tankarna här..
Dags för Spa med tjejerna.
Kanontext, du fångar bilder, dofter som ingen annan.
2010-02-23

  Rosen VIP
Du väver ihop ord från vardagen med sina ytterligheter med djupa, inre, känsliga så himla skickligt.
Stor applåd!
2010-02-21

    Bodil Sandberg
Du är ju bara så himla skicklig!!!såå snyggt!!
2010-02-03

  Suzy med punkterna
En inblick i det alldeles vanliga men ändå så speciella, underbart!
2010-02-01

  Berit Robin Lagerholm VIP
Underbara vardag. Underbara vardag och...att slippa vara ensam i virrivarreland. Ler stort. Ta semester.
2010-01-31

  Eaglemountains VIP
hög igenkänningsfaktor - dags att ta de lugnt ....
2010-01-31

  Lilla My* VIP
Usch, så nära allting kryper och ja, det är på pricken tragik!
2010-01-30

  Njord
Så underbart du beskriver denna icek-kommunikation Som vanligt som en "dröm" upplevelse, FInt min vän JAg tänker på Herman Hesse när jag läser dina dikter
2010-01-30

  Johan Bergstjärna VIP
antikommunikation! : ) bra beskriven
2010-01-30

  walborg
Håller med Dakini fullt och helt! Take a brake! och lyssna på Din man.
2010-01-30

  Lavinia Röd
Hoho, jag måste erkänna att detta känns igen. Ja, då är det verkligen dags för semester!
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod