Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränsland.


Bredvid dig.

andetag helt nära.

Du var förrgår och jag minns bränderna.

Du var i dag, runt om mig, skuldra.

Skötet som bär morgondag.

Bli mig tvåsam.

Jag har dubbeltäcke i vår säng.

Jag vill inte bädda ensam.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-30 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP