Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett oskyldigt barn dör.


Mamman springer,
springer så oerhört snabbt.

Tar upp sitt barn,
kysser barnet på pannan.

Blodet,blodet rinner
barnet har träffats av en bomb.

Hela kroppen består av blod,
oskyldigt bold.

Mamman hör skrik,gråtande,
lidande och ambulanser.

Mammans tårar faller,
hon skriker av sorg.

Tårarna de rinner än,
för sitt förlorade barn.




Fri vers av Manal
Läst 355 gånger
Publicerad 2004-06-25 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal