Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Murgröna av kött och ben

 

Armar

Slingrar över kullerstenars tak

Murgröna av kött och ben

Här för att nå mig

 

 

Skall aldrig skallen sluta eka

I huvud av glas

Smärtan är här för att leka

 

Kullerstenars tak

Vandring över dem

 

Stan biter bittert i sargad läpp

Viker inte av vid din gata

 

Frisläppt är min hand

Den har börjat röka

 

Känner du hur dina armar blivit längre

Hur min syn blivit sämre

 

Hur horisonten nu har lyft så man inte ser soluppgång mer

 

Sjuhundra dagar var inte tillräckligt

Vi levde i 4000

Kanske mer

Eller mindre

Tillsammans

 

Långsamt blir dagen längre Trots allt...

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Jazz-75
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-31 19:32



Bookmark and Share


    Mymlan.
Hur horisonten nu har lyft så man inte ser soluppgång mer

Bra!
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75