Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur djupa hjärtat mitt

Vem är den rosigt tassande barnakinden som
öppnar upp kvällskymningar,
som vidrör svallande vågor och
bördiga markers plöjda vallar.

Har han kommit från själva livets
början för att strö sådder av glädje för mig
att skörda och för att
få mig att dansa den afton som
livet stannar vid bakdörren.

Hur blev det ur mig
detta underbara?

Det synes förfluten tid, många millioner år
av förundran.

Stjärnebarn som kom ner till mig.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-01 17:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Livets under
att uppleva
förundrans stunder

Värdiga ord
skönt präntade
2010-02-07

    ej medlem längre
ja, hur blev det så, hur blir de till de där stjärnebarnen? näraskrivet!
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP