Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Komplicerat:)


Jag är mig själv

Jag är inte den som du tror att jag är
Jag är inte den som jag tror att jag är
Jag är något som jag själv aldrig trodde att jag skulle bli
Jag är något som jag alltid har velat vara
Jag är mig själv




Fri vers av Charly
Läst 287 gånger
Publicerad 2005-10-29 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly