Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Emelie. min missbrukande dotter.


Allt



Som tangentmönster, vem orkar följa
samma mening om och om igen,
för

Livet tar sin beskärda del och orken.





Kom hem hel kom hem hel kom hem hel.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-05 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP