Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har mätt tid.



Precis tre


Afton
natt

sen morgontimma

Resten är välkokt pasta med köttbullar.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-05 19:29



Bookmark and Share


  Maiah VIP
humoristisk dikt...men kan ha en annan underliggande mening också ..men jag tycker slutet är så oväntad...
2010-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP