Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i


ovanifrån


från framtiden
fast bakifrån




en injengörskonst utan dess
verktyg

millimeterprecision i det oändliga



mina fragmentariska förklaringar
förklarar ingenting, men ändå
finns allt klart
berett
färdigt



huka er inte

















Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 88 gånger
Publicerad 2010-02-05 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson