Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om 23 dagar

Kommer min dotter hem på semester. Hon har blivit sambo med Jean Armani Muchika, en Balt från Beariz, Frankrike. Erkänner, snubblar både på namn och ställe och kan inte ens "hej" på Franska.

Jag måste gå en kurs. Så enkelt är det för hur ska annars kunna prata med mitt blivande barnbarn. Inte för att gå händelser i förväg men ändå.

Det kan ju vara trevligt att säga "skål" åtminstone med pojkvännen, jag kan ju alltid vinka hej.

Sånt förstår pojkvänner och inte små barnbarn. Inte för att gå händelserna i förväg, men ändå.



Om 23 dagar kommer Hon hem, jag har inte kramat eller pussat på mitt barn sedan i September.

Ohygglighetslängtan. Så är det bara. Franska eller ej.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-05 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP