Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var stund.



Min tid har en pendelklocka
varsamma svängningar
bort och hem igen.

Djup lodade efterverkningar

Jag har svärtat mig själv och

mina steg är bladgulds infattade.

Det är mitt i strömmen, blöt och kall som
jag känner strid.

Men det är inte ofta.

Tiden kan vara vilsam då jag låter den gå.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-07 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP