" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt till en nu gammal kärlek, som jag skrev för snart ett år sedan.
Läs även "Längs längtans stränder"




En gammal kärleksdikt

Vi möttes i fantasin
där verkligheten inte
har tillträde
Du lade min väg
ord för ord
där jag
steg för steg
gick dig till mötes
Dina tankar
sträckte sig mot mina
längtande, lockande
Vidrörde mig så försiktigt


Mitt hjärtas längtan,
vill du
fly verkligheten
med mig,
och jag vill visa
dig allt jag kan visa
Jag vill ge
dig allt jag kan ge
Jag vill vara
allt jag kan vara,

din, bara din




Fri vers av Missi VIP
Läst 568 gånger
Publicerad 2010-02-07 16:42



Bookmark and Share


  ZARIFE DEMIR
Oh underbar dikt!
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon