Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
affe.


i dina ögon finns ljusåren kvar.





du var en sådan
som höll andra över ytan
som levde i livets snår
men gärna ville visa mig vägen


igår
när vi stod vid gruvan i minusgrader
eldarna brann
skogen var tyst men mindes varenda sekund

min blick föll mot skyarna
och vintergatan öppnade sig
tog emot dig
med all sin evighet


jag vet att du seglar
och i dina ögon
finns ljusåren kvar








Fri vers (Fri form) av Tove Meyer VIP
Läst 603 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-08 08:55



Bookmark and Share


  Paulus Johannes Allaverdi
Jag har läst ett flertal av dina texter. Alla är strålande, du är väldigt väldigt duktig! Denna var den jag fastnade mest för, grymt!
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP