Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vardagslag.




Man måste våga för att vinna.

Det är därför jag dammsuger trappen

och

Det är därför jag målar himlar gult.

Himlaseendet är ett väldigt

klättrande

och ett vågande av färger.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-09 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP