Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ang stroke och neurorehab där jag är.


Somt färdas med stil.



Min fångstgrop har ingen stege.

Den har heller inga störar med jack på som man kan använda.

Ofta tittar det ner människor.

Många gånger förstår man inte riktigt vad de säger för de pratar

så mycket.

När man svarar är det inte alltid som de förstår vad jag säger.

Det verkar vara långt upp.

Men när jag drömmer färdas jag långt upp, som en färgglad ballong,

utan hinder och jag kan tala med änglar eller bergatroll.




Det är inte alla däruppe vid gropens kant som kan det.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-10 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP