Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vart man beger.

Hon flyter genom det mäktiga
gamla stenar kantade av grå grå

hon har sprungit strandlinjen men det var kostsamt.

Det var när himlen höjde sig hög och
andetagen samlades i en kokong, som en

nyfödd isfjäril.

Det var då jag förstod att mista.

Att när man ser ut över oändligt så finns
inga frågor längre, inga svar.

Bara det växande i att brista.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 534 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-11 07:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP