Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intet.



Man kan inte mäta tomhet

Man kan inte bara skaka på burken och

säga att där är tomt


Jag fanns ju där och fyllde hela min värld.






Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-11 15:40



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Denna tycker jag mycket om. Den är väl värd sin plats bland de 5 utvalda.
2010-02-13

  Gunwale VIP
Tänkvärt. Barnet struntar i om den uppblåsta ballongen anses tom eller full...
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP