Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan berättelsen dör vi...




Livsnödvändig anakronism


av bondesläkt är jag
och berätta kan jag

men folk har så förtvivlat
bråttom jämt

den goda berättelsen
trivs i skymningen

i mellanrummet


behöver lugn

sin speciella rytm

berättelsen skapar band
starka band
sammanhang

långt mer beständiga
än charmkurser...

somliga berättelser är större
än livet...

arma nutidsmänniska!
vad går hon inte miste om...





Övriga genrer av Caprice! VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-12 02:57



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SÅ SANNA ORD!!!!
2010-02-12

  erkki
Kastar vi pärlor för svin? Eller är detta moderna tiders förbannelse: Ju effektivare vi blir, desto fler uppdrag - och mindre tid - får vi. Före pensioneringen. - Ett tag - . Sen rullar det igång igen.
2010-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP