Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nämen!



Du har trekanter på
din tapet sa hon,
innan hon hoppade ut från fönstret

dit drömmar tar vid.

Inte visste jag att det var änglamönster på
väggarna där jag fann ro.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-12 20:19



Bookmark and Share


  stefan.g
Speciell.
2010-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP