Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midnatt.




Jag har en visa om natten
när tunga tankar sover
som flyger över träda och
marker
min röst haltar i mörker, rodna och fortsätta

jag vill sjunga om oanade höjder och andetag.

Och så brister alla vackra dagar i en enda
den enda

Om ensamhet
och ditt jag

vila alla vackra kalla nätter
ligg vid min sida stark och öm
kom till mig älska alltid älska
var min och allt allting dröm

jag faller som trasdockan kastad
förvirrad av stjärnefall
som drömmar förvirrar förvildar
vårt allt blir mitt fall


jag bäddar vardag i alla mönster
väntar vid trapp av gulnat spån

säg framför allt genom fönster
att du inte längtar härifrån


Nedan faller morgon och falnar
vi samlas i lakan med brodyr
vi väntar livet samman var afton
vi väntar var årstid som gryr




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-12 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP