Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu ska du vidare till Göteborg älskade Emelie.


Underbart framtidstrygg alla hjärtan Dotra mi



Det är som att prata med tid
och planer som om jag
såg allt framför som om du

Strålande stjärnehimmel i februariskog var det

2005 eller
2006 eller
2007 eller
2008 eller
2009 eller
2010 eller

och allt klarlagt tydliggjort men

Vågar jag titta?




Jag har sett förr.


I brutna perspektiv.

Ditt livs spektrum.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-13 20:00



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Håller tummarna...
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP