Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är inte längre






det var genom tiden
en resa
som inte var du
det var inte jag

allra minst vi



genom vintervägran
vårviljan
sommar-sommar
och sedan svalka

genom hysteri av
glädje och grumligaste gråt
varvid frånvaron
oss frånvaron
höljde färgen i färgen
regnbågen onåbar

sa de



det var då



inte längre än nu






Fri vers (Fri form) av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-15 21:03



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm
Början är så bra. Och så får jag en liten oro att det inte håller hela vägen. Men oron är dum. Dikten landar elegant i medvetandets vatten. Så fin. Skön stajl att använda bara de ord i svenska språket som behövs. Det är en smal balansgång att skriva så.
2010-05-20

  Rakel Lorner
Avslutningen är helt fantastik! För då är inte längre än nu. Om man ser det så. Jag skall se det så. Fint!
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson