Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag viker undan blick.


Dala vårdimma över mina ögon
liv lyser kallt där det dagas
skarpt och vitt i morgonljus.

Det tar tid för mig att blottas.

Vik blad för blad av nakenhet
min dagbok av kropp.

Jag är stolt av mig ser du.

I min blundande födelse av ett nu.








Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-02-16 14:52



Bookmark and Share


  Christine Sabel
I min blundande födelse av ett nu....inspirerande!
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP